hot from the naald


Aangezien de partij van de grote man nog een aantal jaar zal moeten rijpen vooraleer onze kleine gemeente in al zijn grootsheid zal kunnen openbloeien, worden de mosterdzaadjes reeds uitgezaaid. Soms al eens op rotsen, andere keren op goeie boeregrond, enkel te betreden met de juiste caoutchouc botten, liefst van het merk arend (het blijft een Vlaamse gemeente).

De aantrekkingskracht van groeperingen vol populaire, gezonde, aantrekkelijke & soms minder, dan wel lichamelijk of financieel maakt dat ze zichzelf intern bevruchten en alzo tot allerlei varianten komen. Het moet gezegd; de eerste(n) waren die met hun fiets. Waarom ? Omdat die met hun fiets altijd wat rapper zijn. Nadien kwamen die met hun zwembad, althans zij kwamen met zwemkledij naar het zwembad. Kortelings daarop ontstonden twee borelingen; de ene met een bal aan de schoen in zaal en de andere met een bal in de loopschoen buiten de zaal, liefst nog met een scheefstaand paaltje onderwegels. Het kan zijn dat ik er intussentijd nog vergeten ben, maar driewerf hoer a dat daar in de verte van het e-firmament nog een hergroepering ontstaan is van gezelligheid. Benieuwd wie de volgende gaan zijn en wat ze gaan doen... Te klikken op de titel of hiernaast rechts bij de links.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ook deze man was getuige van de geboorte van deze nieuwe vereniging. Ook de Molenaar ( aka aspirant molenmeester) keek drinkend toe.
Graag zou ik bij deze mijn deelname als drinkend lid willen bevestigen.

zwemmend lid n° 1 zei

U mag dit natuurlijk hierbij bevestigen; het spreekt voor zich dat de leden van °°plat water°° hierin geen zeggenschap hebben; zoniet zou ieders individuele vrijheid beperkt worden tot de kleinst bekrompen geest.

Edoch, de vereniging eren met mijn aanwezigheid kan als en slechts als het nuttigen van verfijnde dranken zoals rode wijn, malt's, spa reine of lambic & zijn derivaat gueuze ook worden toegelaten.

Anoniem zei

gelieve uw kandidaatschap op het medium neer te pennen van uw zustervereniging.
Ben De Ridder, Voorzitter Beets is u denk ik vergeten, maar ik zal het voor uw mede-initiatiefnemer-schap opnemen. Edoch ben ik verplicht te melden dat u er rekening mee moet houden dat u niet mee kan met de getrainde drinkers.... dat is immers al meermaals bewezen...

ga dus uw mening of lidmaatschappen verkondigen op http://plattepens.blogspot.com/