Het brons was voor ons.

De Chiro van Meise vierde zijn 60ste verjaardag en ter ere van deze gebeurtenis zat de verwarmde feesttent zaterdagavond afgeladen vol. De boskakkers organiseerden hun ondertussen beroemde en beruchte kwis. 'Beroemd' omdat er liefst 30 ploegen deelnamen 'berucht' omwille van een pak lastige vragen die in vorige edities niet van de poes waren.
Ook wij met platwater hadden een delegatie ter plekke die dacht kans te kunnen maken op de roem die de titel van "slimste mensen van ons pattatendorp" een jaar met zich meebrengt. De kwismaster van dienst, ooit een begenadigd en talentvol zwemmer tijdens zijn eerste levensjaren, loodste ons door de verschillende rondes. Een uitgebreide waaier van hersenkrakers uit diverse thema´s passeerden de revue.
Iedereen pijnigde zijn grijze cellen dat het ontroeren om zien was. Sommige dachten dat het fronsen van de wenkbrouwen of zuchten zou helpen, anderen zochten hun heil door het edele voht tot zich te nemen.
Bij het onderdeel "muziek" beten we deels in het zand. Doch ondanks deze uitschuiver eindigden we nog verdienstelijk en eervol op het podium met een derde plaats ...en zo werd bewezen dat het veelvuldig contact met chloor ons brein amper heeft aangetast.

4 opmerkingen:

zwemmend lid n° 1 zei

Aangezien goud & zilver werden toegekend aan ploegen die het vooropgestelde maximum aan deelnemers overschreden, zijn we voor de zoveelste maal de eigenlijke winnaars van deze boerenavond. Niet enkel qua punten, maar ook qua leute.

Anoniem zei

Dat durf ik zwaar te betwijfelen. Wij waren immers ook met een gezelschap van slechts vier stuks afgezakt, maar omdat onze ploeg zo fijn/gay leek waren er massa's mensen die met ons wouden meedoen.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd en aldus volgde wij gedwee de aanpassing van het reglement.

Ook de leute bij ons was veel meer aanwezig, denken we maar aan de momenten dat Knoet zijn broek afstak of toen Ben ons onder tafel allemaal bevredigde...haaa, dat waren nog es tijden !

De Witte Walvis.

Anoniem zei

n°1 : via de jeugddienst wist ik te weten te komen dat jullie de volledige lichtinstallatie hebben volgend weekend : waarschijnlijk voor de zaterdag? Want ik zou ze vrijdag nodig hebben in knodde voor de boerefuif!!
laat maar iets weten,

zwemmend lid n° 1 zei

Als we het nu eens omdraaien; de club huurt de installatie en °°plat water°° mag ze op zaterdag verder gebruiken ?