de deur

Na een verslag van onze °°hoogtestage°° vol hoogte- & dieptepunten, wil ik -zoals aangevraagd door n°12- wel een kort fotografisch verslag publiceren van ons °°erfbezoek°°.

Naar goede gewoonte zal dit deelsgewijs voor eigen interpretatie zijn, al zullen de echo's bij de meeste afwezigen wel al zijn terechtgekomen. Wat begon als een aanschouwen van fauna & flora, waarbij de aardbeiplantjes de eerste bloemetjes lieten zien, de hond zijn kwijl over menig hand wreef, zijn staart als 'krawatschj" tegen de benen aantikkend ging al snel over tot de schaapjes al te hard bij de nek knijpen, het opjagen van de eend, het porren met de stok van een knoet om uit te barsten tot een terroristische aanslag van het onroerend erfgoed met het eigen blijvend rollend materieel. De gemoederen werden achteraf bedaard met al dan niet warme chocomelk, zware bieren, lichte pannenkoeken en Vlaamsche wijsheden als "boer met stront zoekt vrouw met grond".

Dit was het lente-bezoek, wanneer begint de zomer ?

9 opmerkingen:

Fré zei

dien verstek te laten voor zondag

veel plezier

ciao

Anoniem zei

afdaling van de lesse.
Plat water interesse?

Anoniem zei

Beste,



Het eerste weekend van mei staat er weer heel wat lekkers op het programma in Hoeilaart. Zaterdag is er het mini-voetbaltoernooi, rommelmarkt en theater, zondag zijn er wandelingen, highland-games en diverse optredens, maar het sportieve hoogtepunt is de vrijdagavond.



Omstreeks 20u vertrekt dan immers de Felix Sohieloop, een loopwedstrijd van 11,2 km langsheen het prachtige Hoeilaart en doorheen het Zonïenwoud. Aan deze wedstrijd nemen elk jaar om en bij de 500 lopers deel, waaronder deelnemers aan de watermolencup (een criterium over verschillende wedstrijden) en mindere goden zoals u. Iets vroeger op de avond zijn er nog andere wedstrijden: de kindersteprace en de volkscross (3,3km) om 19u30. Naast het sportieve gedeelte, valt er nog heel wat te beleven. Zo zijn er breakdance-, tennis-, skate-, trampoline- en basketdemonstraties.



Naar het einde van de avond toe, voor en na de prijsuitreiking, zijn er optredens van Belgisch Beatboxkampioen Fatty K. en is er een heuse bingoshow met leuke prijzen. Elke deelnemer ontvangt tevens een diploma en gadget voor zijn prestatie.



Plaats van afspraak is de sporthal in Hoeilaart, Koldamstraat 9a. Indien u vanuit Meisese regionen komt, zal u wel tijdig moeten vertrekken, want er is altijd wel wat file ’s avonds.



Hopelijk tot vrijdag !



http://www.watermolencup.be/
http://www.hoeilaart.be
http://www.zateam.be

zwemmend lid n° 1 zei

de lesse afvaren kan wel eens geestig zijn op één voorwaarde: goed weer.

... anders wordt het balen !

Waarom eens geen uitstap met de vals platters ?

Unknown zei

wat een prachtige fotoreportage: hieruit kan ik afleiden dat het precies de moeite was!! vooral die schuurdeur, waaw!!!

kennethvr zei

waar staat die fotoreportage???

zwemmend lid n° 1 zei

diegene die juist zou moeten zwijgen over foto's en hun beschikbaarheid, stelt de vraag....

"hij die niet branden wil, maar wel brandt van verlangen"

kennethvr zei

uw foto's zijn al meer dan 12 onderweg naar u, wie woont er dan ook in een grootstad als meise...
kom eens op den boerenbuitenwonen en dan hebt ge die direkt....

zwemmend lid n° 1 zei

de fotoreportage komt dra !

indien iemand nog een tekstueel verslag wil brengen, volgaarne aanvaard.

Er mag zeker ook een verslag komen van de "ontvangende" partij; wees welkom om jullie ervaringen met de bende van °°plat water°° op het erfgoed neer te pennen, inachtnemend dat we alsnog kunnen censureren.