official training

Voor de recreathlonten onder ons, al dan niet lid van °°plat water°°,

woensdag 08.08.2007 is niet enkel de enige verjaardag van ons half-lid n°3 dit jaar, maar ook de (voor)laatste officiële zwemtraining voor zondag 12.08.'07...

Uur van afspraak: 19u Plaats van afspraak: Ingang zwembad De Wauwer, Meise

opgepast, de parking werd vandaag compleet opnieuw geasfalteerd ! Ik zou bij Mark en Maria niet weten waarom dit zo dringend nodig was; er zijn straten met meer werk aan de winkel in Meise, maar over politiek -in al dan niet deugdelijk bestuur- ging hier niet gesproken worden. Dat je dus moet oppassen met parkeerplaatsen: indien parking nog afgesloten bij de vrienden rondom De Wauwer voor de deur parkeren ofwel aan de muziekschoolkant.

Beter is natuurlijk na 20km fietsen met de fiets aangevlogen te komen....

Leden & niet-leden; jullie worden allen verwacht voor sprintsessies, om brommerke te spelen ofwel om mentaal de troepen af te beulen....

en speciaal voor de jarige,....

8 opmerkingen:

zwemmend lid n° 1 zei

ineens viel mijne frank; is iedereen al ingeschreven ?

oeps, wij nog niet...
Bij deze vertrekt er nog een mail naar sport@meise.be

Anoniem zei

Net betaald.

Alvast ne gelukkige triple-xxx aan platte lat.

Zelf zal ik er bij goed weer op woensdag niet bij zijn.
De strevers kunnen op donderdag nog mee voor een extra training in het "snelle" bad van Vilvoorde. Vertrek om 19u15 aan het zwembad
in Meise.

Nog een stevige training op woensdag en/of donderdag, gevolgd door een periode van recuperatie op vrijdag en zaterdag zorgt voor SUPERCOMPENSATIE op zondag!
http://nl.wikipedia.org/wiki/Supercompensatie

Kan onze trainer dit even bevestigen...

Lid n°2 zei

ook gisteren betaald

mijn teamleden komen vanavond na de zwemtraining het parcours verkennen

Anoniem zei

Moet nog betalen.
teamwijziging:
Kevin De Clerck ( blessure) zal vervangen worden door Jeroen Emmerechts. ( deze laatste zal dankij gemeentelijke bemiddeling van een korter parcours gebruik mogen maken.)

zwemmend lid n° 1 zei

volgens laatste info: parking normaal open, maar nog zonder lijntjes....

...voorbode van zwembad zonder baantjes....

{parking ideaal voor de °°autosalonachtige°° parkeerwijze}

Anoniem zei

Ja, dat viel me ook dra op ! Alle auto's kaarsrecht, behalve dat vehikel van 'den ien'. De training verliep vlot, zoals verwacht, probleemloos werden de 225 meter zwemmen verdeeld in 112,5 stappen en 112,5 iets tussen crawl en schoolslag.

De trainink daarna kwam ik twee joggers tegen, één daarvan was Pär Zetterberg ! Amai ni.

zwemmend lid n° 1 zei

inderdaad; de zondagse autosalonachtige parkeerwijze werd gisteren niet gevolgd. Erger nog; ondanks deze opvallendere parkeerwijze keerde n°4, wiens geboortewieg wellicht op enkele meters van De Wauwer stond, gewoon weer huiswaarts. Zogezegd omdat hij geen °°auto°° herkende. Wellicht watervrees, net zoals die andere knuppel die aan de andere kant van het raam met tong op de grond en uitpuilende ogen stond te loeren naar de deernes in het zwembad.

Veel tijd kan er alleszins niet gewonnen worden bij het zwemmen; verloren des te meer: oppassen bij het inhalen van de witte walvis. Stuiptrekkingen leiden hem ietwat vooruit, maar deze kunnen hard aankomen !

Pär Zetterberg inderdaad; hij staat zondag aan de start van de loopsessie bij onze °°voorzitster°° en Borré, de wielerlegende van de veloozjartel.

Anoniem zei

straks worden opnieuw de loopschoenen aangebonden om zondag een toptijd te kunnen neerzetten.

en voor de man met zijn lelijke rode wagen op de ring rond brussel nog deze boodschap: konijnen aan den draad olé olé