de (voor)laatste

"De start van een nieuw °°jaar°°", "nooit eerder gezien", "plezant eh", ... uitspraken die volgden tijdens of na de training afgelopen woensdag.

Wat geniepig voorzien was als een 'ik zeg je geen vaarwel, maar tot ziens'-training voor de °°ex-motivator°° werd een waar succes. Een nieuw nummer is nu ook in de praktijk toegetreden; bij gebrek aan °°outfit°° heeft hij zichzelf nog snel een broekje gekocht. De trainer stelde zich (evenwel zonder fluitje) assertief op. Na weken en zelfs maanden van afwezigheid is zelfs de ex-voorzitter baantjes komen trekken. De witte walvis was erbij; niet enkel hield hij de training vol, hij kwam zelfs eens boven water piepen !

Triomf alom; het mag gezegd; Als ode aan onze ex-motivator kon dit tellen; hij genoot er zichtbaar van. Wat aangedacht werd als een saaie baantjestrekkerij met 2, max. 3 leden werd een ware afbeultraining met als ludieke afsluiter enkele waterspellekens. Het 'spring eens net naast de band' werd vakkundig door lid xiii gedemonstreerd, aangevuld met de rondedans, het springplankschoonspringen of "bommeke plons". Tot grote ergernis van het redderke met de hangende schouders werd de speeltijd gerokken tot de laatste minuten met de toren tot 4 !, ridderke en de 25msprint. De ex-motivator won alle disciplines; een applaus waardig.

Afgesloten werd er in een lokale jeugdclub waar lid n°xii de tapkraan hanteerde, plaatjes met oude franse muziek draaide en weigerde de vers aangeleverde waren in de voorraadkamer op te slagen.

Merci voor de opkomst.
Ex-motivator: maak er een mooie reis van; de voorzitster beloofde tegen jouw terugkomst voor °°de outfit°° (mss inclusief zwart handdoekje voor de voeten) te zorgen.

P.S.: Lid n° 10: welkom.

1 opmerking:

Anoniem zei

het ga je goed fré
geniet er van en veel plezier


uw tijdelijke plaatsvervanger