verslag algemene vergaderink


Maakt er iemand het verslag ?
bij voorbeeld, waarom niet de nieuwste zondagzwemmer, lid xii ?

hierbij snel het nieuwe bestuur voor werkjaar 2007, waarbij de functies stilzwijgend verlengd kunnen worden...

voorzitster: lid n°2 (KVM)
ondervoorzitter: vacant

secretaris: lid n°11 (GVH)

penningmeester: vacant, voorlopig waargenomen door lid n°1

afgevaardigde in sportraad: motivator (FS), onder voorbehoud van aanvaarding in de sportraad

trainer, categorie "e": half-lid n°3 (KH), die ook nog een andere kandidatuur indiende, maar waar nog niet over gestemd is.

Wie interesse heeft in de nog vacant zijnde functies, contacteer de kersverse voorzitster, die haren tourné nog moet betalen.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Na een goede maar korte nachtrust , werd vrij onfris opgestaan op de deunen van Roxanne-the Police om mij vlug naar ’t Spinet te reppen – waar enkel de fré stond op te wachten.
Na verschillende minuten, GSM- gesprekken en manoeuvres van de plaatselijke onappetijtelijke deelneemster van ‘De Slechtste Chauffeur van Vlaanderen’ (nog een reden om niet op zondag op te staan) was iedereen eindelijk daar en klaar om te vertrekken.
Op naar de Nørrland, langsheen SUV-terrein om op autosalonachtige wijze te parkeren. Na aanschaf van een retestrakke badmuts, konden we ons omkleden in de exhibionistische kleedhokjes om in het volle bad te plonsen en de nu reeds ex-voorzitter te begroeten. Ook de nieuwe voorzitsters kwam even haar hoofd door de deur steken alvorens zij ons vervoegde. Er werd direct goed gezwommen, en een beetje later vervoegde nog een vrouwelijk lid zich bij ons, vol verbazing dat ondergetekende al in het water aan het spartelen was. De titanen van de plat waters maalden 80lengtes af, andere 60 lengtes of andere getallen. Zo werd de basis gelegd voor een reuzenschranspartij, die 20 euro ging goed besteed worden. Na een kwartiertje was iedereen omgekleed en aant genieten van de voorjaarszon,sommige bij een sigaret, andere trokken kikkerperspectieve foto’s, nog andere lieten vrij tot zeer giggelend nog een half uurtje op zich wachten. In Merchtem werden de 7 magen goed aangevuld met soepen, kippenboutjes , dim sums, loempia’s, pikante sauzen, bananenchapelure en de niet te versmaden longans (http://www.tropicalfruitgrowers.com/images/longan~1.jpg). Na afspraken gemaakt te hebben over de volgende eetbare uitstap, waarschijnlijk te Wieze en vergaderd te hebben, werden er nog pornografische wonderdranken gedronken, en splitte de groep zich, op naar de volgende locatie. Waardoor deze leuke dag werd afgesloten, sommige gingen kolonisten, anderen ikea-kasten in mekaar foeffelen.

zwemmend lid n° 1 zei

zeer accuraat verslag.
een extra niet-bestuursfunctie is bij deze aangemaakt; de verslaggeving van extralegale activiteiten.

als penningmeester ad interim zal ik binnenkort het lidgeld innen zoals vastgelegd in de algemene vergadering.

Anoniem zei

op (what the fuck) slaagt categorie "e"

Anoniem zei

wie van ulle heeft er kaastenen? want er hangt hier nog wat aan de rand van het zwembad.

kennethvr zei

dank aan alle platwaterratten voor de talrijke opkomst gisteren na het zwemmen. Hierdoor hebben we aardig wat kunnen regelen voor de reis, wat leuk....

Anoniem zei

sjans dat er ballen in tomatensaus waren.