lopend water

het nieuwe jaar is nog maar pas begonnen en de frequentie van nieuwe artikels kent al een dieptepunt. laat het ons niet op kwantiteit, maar op kwaliteit houden of beter nog... een mix van beide.


Zoals vorig jaar al stilzwijgend geintroduceerd, zal ik trachten om gepaste titels en interessante foto's als begeleiding te voorzien. Het kan aanlokkelijk of aanstotelijk werken, maar van een beetje provocatie is °°plat water°° niet vies.

Goed, het jaar is inmiddels gestart; officieel morgen met de °°nieuwjaarsbrunch°°, een bewijs van hechte ledenwerking waar andere zustergroeperingen misschien wel, maar misschien ook niet jaloers op zijn. Kortom goede ideeën mogen steevast gekopieerd worden, zolang ze maar niet in ons nadeel uitdraaien.

Was even mijn draad kwijt, maar heb hem teruggevonden. Deze week is er een nieuwe beweging in groot-Meise ontstaan; enkele discipelen van de verschillende verenigingen vals plat, °°plat water°° & platten-bal hebben de gedachte gehad om een vereniging met een bijkomende sportdiscipline op te richten. In dezelfde optiek als de zusterverenigingen zal deze goepering zich actief uitleven in het sportgebeuren en passief kenbaar maken via een nieuwe weblog. Sportdiscipline werd het zich voortbewegen op land, d.m.v. een voet-been beweging waarbij de ene voet zich afrolt terwijl het andere been van achter naar voor op een sierlijke wijze in de lucht vliegt. De snelheid van deze wisselwerking, alsook de duur ligt voorlopig nog op een laag pitje, althans volgens de eerste deelnemers. Dat niet alle gewilligen van de oprichting ook al effectief deelgenomen hebben, kan onderstaande getuigen. Wat ontbreekt is moed, zonlicht en een tikkeltje basisconditie. Meer info op, http://lvplatvoet.web-log.nl geheel in dezelfde tekenstijl als vals plat, wat bijzonder verwarrend is.

Voor de zwemmers (m/v) morgen. Afspraak van de car-poolers op parking De Wauwer omstreeks 10u15; in het zwembad rond 10u30 en allen met de knietjes braaf onder tafel rond 12u30 à 13u voor de Algemene Vergaderingk tijdens de nieuwjaarsbrunch.

smakelijk.

Geen opmerkingen: