die zak chips gaan we toch niet opendoen of wel?


Het is kalm water inderdaad.

Kalm inzake bloginput, maar ook kalm inzake kritischiteit van de lezer -en zoals meermaals- de lezeressen. Lezeressen, die zowiezo al wat minder komen kijken, want niet geneigd tot nieuwsgierigheid naar het badpakkensyndroom dat hier bij elke post opduikt.

Waarom deze opmerking. Wel, enkelingen hebben hier -al dan niet meermaals- meegestemd met onze zenuwslopende poll inzake de kredietwaardigheid van onze fietsende broeder onderaan links op de aardkaart. Deze vraagstelling liep af op de dag des oordeels, 1 oktober.

Aangezien het om een anonieme poll ging en er twee winnaars zijn, kan ik ook de voorziene prijs niet weggeven. We houden deze prijs in beraad voor één der volgende poll's.
Twee winnaars, wat wil zeggen dat het gaat om 16% van de stemmers en bijgevolg > €400.

We kunnen nu twee opties kiezen; we gaan voor een preciezere bepaling van het bedrag, of we gaan over naar een volgende vraag. Aan jullie -via poll- om te beslissen.....


Wat afgelopen °°zondag°° betreft; de moedigen lid n°4, xiii en mezelf zwommen hun baantjes tot het Wemmelse zwembad op één persoon na leeg was. Ode aan de secretaris, lid n°11, om zijn spontane uitnodiging tot aperitief om zijn afwezigheid te compenseren. Het was als op een skivakantie zo goed; stoeltje, tafeltje en aperitiefje; dit alles op een zonovergoten terras met zicht op de Oppemse heuvels en een nervositeit in vragenstellerij door n°11, quasi nooit gehoord.

1 opmerking:

zwemmend lid n° 1 zei

met verontschuldigingen voor het laattijdig plaatsen van wat fotografisch materiaal.