platte schup

In navolging van de eerdere plat-clubs, is op 01.09.2007 door een bont groepje vrienden, al dan niet met hun eigen propere kleren aan, de gedachte geopperd om een variant aan de hobbyclubs te breien.
Het betreft hier mensen met een voorliefde voor grondwerken; woelen, krabben, stampen, gritselen, maar bovenal schuppen. Dat dit werkwoord bij niet iedereen bekend was (is), kan niet zo verwonderlijk zijn. Diegenen die er geen aanleg voor hebben of geen ervaring worden al snel op de proef gesteld en verkijgen blaren & blijnen, pijn in de onderrug, kramp in de polsen of gewoon grond op hun propere kleren.

Bij deze van harte proficiat aan het nieuwe kindje; het bestuur zal zich dra melden met een website tenzij dit een éénmalig project was.

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Hmm...laten we deze verein misschien stilzwijgen en hopen, maar laten we het kind vooral niet letterlijk doodknuffelen, enthousiast reageren om dan te zien dat de verein beheerst wordt door afwezigheid van initiatief en creativiteit...cfr platte pens.

Bij deze doe ik ook een oproep aan onze vrienden van plat water om platte pens uit de links te schrappen ! Een link moet men verdienen, bewijzen en updaten. Géén van deze voorwaarden wordt voldaan.

zwemmend lid n° 1 zei

Bij deze wordt de aanvraag unaniem goedgekeurd en quasi onmiddellijk uitgevoerd. Het ontstaan van platte pens, waar ik overigens niet bij was, lijkt mij meer uit plat opportunisme en/of belachelijkmakerij te komen.

Bij deze, de eerste verwijderde link uit de vrienden van °°plat water°°. Laat ons eerder eens brainstormen over een nobeler doel; een sponseractiviteit voor eigen kas of die van de ex-motivator. Puur uit ontwikkelingssamenwerking en deze keer niet uit opportunisme.

nen "Bénéfré" gelek as da ze zeggen.

Anoniem zei

KAAS en WIJN!!

kennethvr zei

puik idee, de voorzitter van platte pens neemt zijn voorzitterschap even serieus als zijn examens.
een jammere zaak want het had iets leuks kunnen worden, en dan heb ik het niet over zijn examens

zwemmend lid n° 1 zei

vanavond ene zonder de fré ?
19u à 19u30 @ De Wauwer

voorlopig nog onzeker wat mezelf betreft (koudwatervrees).

kennethvr zei

ja dadde, slechts 3 aanwezigen: Geert, Joris en ikzelf
Boe aan de anderen

Anoniem zei

Hopelijk is er meer volk op de kaas en wijn avond.

zwemmend lid n° 1 zei

mmmm, lijkt me heerlijk maar een karrikollenavond met smoutebollen zie ik ook wel zitten...

Anoniem zei

Of nen avond met bier en pekelharing godverdoemme!!!