in naam van de motivator

Het ga ons goed.
Afin, wij hebben in elk geval gisteren avond enkeleShingha (thaise garantie op hang-over) gehesen op jullie gezondheid in de jungleop enkele kilometers van de grens met Birma - Myamar-

We hebben er net een driedaagse trekking opzitten door de vochtige 'Tour ofduty'-achtige hills, inclusief het obligate bezoekje aan deOlifantenboerderij. Het bonte gezelschap van Oostenrijkers, Amerikanen, Schotten en Britten viel gelukkig erg goed mee, zodat elke avond werdafgesloten met een zangstonde, waarbij Dries het weeral nodigachtte zijn Elvis-imitatie op te voeren.
Vanavond reizen we door naar de grens met Laos, waar we via de Mekong de stad Luang Prabang hopen te bereiken, om vervolgens door te reizen naarVientiane.

Totnogtoe verloopt alles uitstekend. We hebben relatief snel het hectischeBangkok achter ons gelaten en ingeruild voor het iets rustigere -maar mimstens even toeristische- Noorden. Het lijkt of de hele economie hierdraait op euros en dollars. Van cultuurshock is dus nog helemaal geensprake, ook al beloven tientallen Thaise straathoertjes ons geregeld de nachten van onze dromen en zie je in het midden van de nacht olifanten opcafe opduiken zonder het gebruik van hallucinogene middelen. Hoewel Thailandwaanzinnig toegankelijk is om te reizen, hopen we op wat meer Zuidoostaziatische authenticiteit in Laos en Cambodja.

Net als het weer, is het Thaise eten pretty hot. Koen slaagde er al inreizigersdiarree te krijgen op het vliegtuig naar Bangkok en ik, Frederik toonin elk dorpje mijn voetbaltechniek aan de plaatselijke kids. We houden het reistempo hoog en nemen daarbij berekende risico's in de ontelbare toektoeks(soort brommertjes met zitbank) die door het Thaise verkeer racen.Dries tracht ook op deze drie weken de nodige expertise op te doen wat betreft de lokale brouwsels. Fotoreportage volgt.
Zoals je leest, loopt alles op rolletjes.
De groeten aan iedereen die meevolgt.ciao

fre

ps. dank bij voorbaat voor het behartigen van mijn professionele belangen,lieve collega's.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

en de nieuwsbrief?

zwemmend lid n° 1 zei

die is gedrukt !