gekogeld

De eerste kogel is door de Kers op de taart.
Bij aankomst wapperde de vlag duchtig langsheen haar vlaggestok. Luttele minuten geleden werd in een riant woonhuis op een afgelegen plek de beslissing genomen.

Niets wees erop dat het zo lang zou duren; het werd -nogal schertsend- bij aanvang van de bijeenkomst over "5 minuten, langer moet dat niet duren" gescandeerd. Snel kwam echter het besef dat zulks evident ogende beslissing niet snel kán genomen worden.
Nadat uiteindelijk alle aanwezige betrokkenen rond de tafel verenigd konden worden; over de wegblijvers spraken we al niet meer, werd er eerst wat opzoekingswerk verricht. Nodig zo blijkt, want niet alles is wat het eigenlijk lijkt. Enfin, discussies ontstonden, er werd wat gemanipuleerd
in de discussie, de kaarten niet allemaal op tafel gelegd en af en toe werd er druk heen- en weer getelefoneerd om meer uitleg of steun.

Uiteindelijk zijn we er -moe maar voldaan- uitgeraakt. De kogel is door de Kerk; de unanimiteit mag als een kers op de fruittaart gezien worden, afgebiesd met een vleugje ananassap.

De vlag wapperde niet zo fel meer als toen we op de oprit toekwamen.

5 opmerkingen:

kennethvr zei

ik ben trots op jullie en kijk uit naar deze heerlijke week vol plezier.

Fré zei

en een hoogtestage naar bolivia is dat geen idee...en je kan hier skieën op de hoogste officiële piste ter wereld!!!

ciao-ciao,

ex-motivator

zwemmend lid n° 1 zei

woehoew, de motivator is alive and kicking !!!

wie weet komen we wel eens langs om mee te zoeken naar al die foto's die ondertussen verloren gegaan zijn...

Hou je goed en als je uw adres geeft, sturen we wel eens een kaartje !

Anoniem zei

En dan hier de man met z'n zakken...die is aangekomen, kan 'ie z'n tent opstellen !

Bij de weg: zal er platwateriaanse actie zijn op pakweg zaterdagnamiddag in het zwembad van Meissche op de loopmat of zondagochtend bij het ontbijtzwemmen ?

zwemmend lid n° 1 zei

en waarom niet ?

vorig jaar zijn we naar de pannenkoekenbak op zondagochtend geweest; hilarisch gewoon, pannenkoeken met kinnekessuiker en chloordampen mmmmjammie.

Er was even nog tumult toen ons vrouwelijk lid 7,7 het pluizig fake-kuikentje in de boom beroerde. De badmeesteres kon er niet om lachen....